وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
صفحه اصلياخبار فرهنگ سلامتپيام هاي سلامتيفیلم و تیزربازی های سلامتنرم افزارهای سلامتجدیدترین مطالب سلامتباورهای غلطروزهای سلامتآموزش همگانی تغذیه
صفحه اول
تماس با ما
RSS
يکشنبه ٠٤ اسفند ١٣٩٨  -  
 » 
عنوان ها
جدیدترین اخبار
جدیدترین مطالب
اخبار > سرطان ، اختلالات ژنتیکی و ناباروری بیماری های ناشی از کاربرد بی رویه آفت کش ها در محصولات کشاوزی
 


نسخه چاپي  ارسال به دوست
 بجنورد/دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی
  سرطان ، اختلالات ژنتیکی و ناباروری بیماری های ناشی از کاربرد بی رویه آفت کش ها در محصولات کشاوزی

به گزارش « وب دا » مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : بیماری هایی نظیر اختلالات هورمونی ، کاهش ضریب هوشی و ایجاد انواع آلرژی و حساسیت نیز از طریق کاربرد آفت کش ها در محصولات کشاورزی ایجاد می شوند.

دکتر « حسن براتی زاده » تصریح کرد : باقیمانده ترکیبات شیمیایی موجود در مواد غذایی طیف وسیعی را در بر می گیرد که شامل سموم طبیعی ، باقی مانده کودهای شیمیایی ، مواد شیمیایی مورد استفاده در کشاورزی ، داروهای دامی ، آلاینده های صنعتی ، زیستی و مواد شیمیایی حاصل از فرآوری مواد غذایی و بسته بندی می باشد.

وی در ادامه افزود : میزان سموم تحت شرایط مختلف کشاورزی و آب و هوایی در هر کشور و بین نواحی مختلف یک کشور متفاوت است.

دکتر « براتی زاده » با تاکید بر ضرورت کنترل باقیمانده سموم در مواد غذایی به دلایل پیامدهای اجتماعی و اقتصادی بیان کرد : انتقال دانش فنی تولید عوامل بیولوژیک از تحقیقات به بخش خصوصی ، تدوین دستورالعمل های تولید محصول سالم و نحوه به کارگیری عوامل بیولوژیک با همکاری تحقیقات و اجرا و ارتقاء سطح دانش کشاورزان از جمله موارد برای کنترل باقیمانده سموم است.

 
 شنبه ٢١ اسفند ١٣٩٥- ١٠:٢٨ / شماره خبر: ١٥٨٨٢٩
برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج