وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
صفحه اصلياخبار فرهنگ سلامتپيام هاي سلامتيفیلم و تیزربازی های سلامتنرم افزارهای سلامتجدیدترین مطالب سلامتباورهای غلطروزهای سلامتآموزش همگانی تغذیه
صفحه اول
تماس با ما
RSS
شنبه ٠٣ اسفند ١٣٩٨  -  
 » 
عنوان ها
جدیدترین اخبار
جدیدترین مطالب
اخبار > مصرف ماهي از سردردهاي ميگرني و اختلالات كليوي پيشگيري مي‌كند
 


نسخه چاپي  ارسال به دوست
 
  مصرف ماهي از سردردهاي ميگرني و اختلالات كليوي پيشگيري مي‌كند

مديركل دفتر بهبود تغذيه جامعه گفت: مصرف ماهي از سردردهاي ميگرني و اختلالات كليوي پيشگيري مي‌كند.

به گزارش وب‌دا؛ دكتر زهرا عبداللهي افزود: گوشت ماهي داراي پروتئين مرغوب با قابليت هضم آسان و ضريب هضمي 96 درصد است. به علت وجود چربي امگا – 3 موجود در گوشت ماهي مصرف آن باعث كاهش ميزان چربي و كلسترول خون مي‌شود.

وي افزود: تحقيقات نشان داده است كه همزمان با كاهش يك درصدي كلسترول خون، ميران احتمال بروز بيماري‌هاي قلبي دو درصد كاهش مي‌يابد. 

دكتر عبداللهي با تأكيد بر اهميت مصرف گوشت ماهي در پيشگيري از ابتلا به بسياري از بيماري‌ها افزود: مصرف ماهي در پيشگيري از ابتلا به بيماري‌هاي قلبي – عروقي نظير: تصلب شرائين فشارخون بالا، ايست قلبي و حملات قلبي، سردردهاي ميگرني، اختلالات كليوي، سرطان‌هاي سينه و پروستات، آرتريت روماتيسمي، بيماري‌هاي پوستي، اختلال حافظه، بيماري‌هاي تنفسي از قبيل آسم و آمفيزم بسيار مؤثر است. / 206


 
 يکشنبه ٢١ مهر ١٣٩٢- ٠٨:٠٦ / شماره خبر: ٩٥٧١٤
برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج