وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
صفحه اصلياخبار فرهنگ سلامتپيام هاي سلامتيفیلم و تیزربازی های سلامتنرم افزارهای سلامتجدیدترین مطالب سلامتباورهای غلطروزهای سلامتآموزش همگانی تغذیه
صفحه اول
تماس با ما
RSS
دوشنبه ٠١ مهر ١٣٩٨  -  
 » 
عنوان ها
جدیدترین اخبار
جدیدترین مطالب
امنیت غذایی
 


رییس اداره امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشاء دامی و دریایی سازمان غذا وداروگفت:
کم فروشی در تولید کره/ ضرورت اطمینان از اصالت فراورده‌های غذایی پروانه بهداشتی و نشان سازمان غذا و دارو
 سه شنبه ٧ شهريور ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو عنوان کرد:
شهروندان برای سرخ کردن از روغن های مخصوص سرخ کردن استفاده کنند/ روغن سالم و مصرف نشده با روغن مصرفی مخلوط نشود
مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو عنوان کرد: شهروندان برای سرخ کردن از روغن های مخصوص سرخ کردن استفاده کنند، همچنین باید مراقب بود هیچگاه روغن سالم و مصرف نشده با روغن مصرفی مخلوط نشود.
 چهارشنبه ١٢ خرداد ١٣٩٥ - نظرات : ٠متن کامل >>
مدير آزمايشگاه غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکی همدان هشدار داد:
خطر وجود نگهدارنده بنزوات سديم در رب هاي گوجه فرنگي خانگي
مدير آزمايشگاه غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکی همدان در خصوص خطر وجود نگهدارنده بنزوات سديم در رب هاي گوجه فرنگي خانگي هشدار داد.
 شنبه ٥ دی ١٣٩٤ - نظرات : ٠متن کامل >>
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک:
نهادینه شدن شاخص های رفتار تغذیه سالم در بین مردم ضروریست
معاون غذا، دارو و تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اراک بر نهادینه شدن شاخص های رفتار تغذیه سالم در بین مردم تاکید کرد.
 چهارشنبه ٢٢ مهر ١٣٩٤ - نظرات : ٠متن کامل >>
مدیرکل آزمایشگاه های مرجع کنترل سازمان غذا و دارو:
آب های معدنی و آشامیدنی مرتب مورد آزمایش قرار می گیرند/نور خورشید طعم آب معدنی ها را تغییر می دهد
مدیرکل آزمایشگاه های مرجع کنترل سازمان غذا و دارو گفت:با توجه به اینکه برنامه بررسی آب های معدنی چندی پیش توسط وزیر بهداشت و رییس سازمان در اولویت برنامه ها قرار گرفته،تمامی آب های معدنی و آشامیدنی کشور جمع آوری شده و اقدامات لازم به سرعت در حال انجام است و آزمایش های مختلفی نیز بر روی آن ها صورت می گیرد.
 يکشنبه ١٨ مرداد ١٣٩٤ - نظرات : ٠متن کامل >>
مدیر کل نظارت بر فراورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو :
اسیدهای ترانس را از 30 به 2 درصد رساندیم
مدیر کل نظارت بر فراورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت :در راستای تضمین ایمنی فرآورده های غذایی، در طول مدتی 10-12 ساله اسیدهای ترانس فراورده های غذایی را از 30 به2 تا 5 درصد رسانده ایم.
 يکشنبه ١١ مرداد ١٣٩٤ - نظرات : ٠متن کامل >>
مرکز اطلاع رسانی غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز:
حفظ سلامتی با انتخاب ظروف مناسب
.
 شنبه ٢٠ تير ١٣٩٤ - نظرات : ٠متن کامل >>
 شنبه ٢٠ تير ١٣٩٤ - نظرات : ٠متن کامل >>
مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو:
ارتقای سلامت محصولات غذایی با جدیت در حال انجام است
مدیر کل اداره غذا، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: برنامه های بسیار خوبی در سال گذشته برای ارتقای سلامت محصولات داشته ایم که امسال نیز با جدیت در حال پیگیری و انجام است که می توان به ارتقاء سلامت روغن ها، لبنیات و کاهش باقیمانده سموم اشاره کرد.
 يکشنبه ١٠ خرداد ١٣٩٤ - نظرات : ٠متن کامل >>
معاون غذا وداروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی;
اثر استفاده از زودپز برارزش غذایی
 شنبه ٢ خرداد ١٣٩٤ - نظرات : ٠متن کامل >>
معاون اداره کل فراورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو;
از حواشی خیابان ها، خرید نکنید
 دوشنبه ٤ اسفند ١٣٩٣ - نظرات : ٠متن کامل >>
رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور خبر داد:
تشکیل کارگروه تخصصی روغن پالم/ ممنوعیت استفاده از پالم استئارین و پالم کرنل در بستنی تا اطلاع ثانوی
رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، ضمن اعلام تشکیل کارگروه تخصصی الگوي توليد، توزيع و مصرف روغن به ويژه پالم، در این انستیتو از تشکیل دوجلسه در این کارگروه خبرداد.
 دوشنبه ٧ مهر ١٣٩٣ - نظرات : ٠متن کامل >>