وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
صفحه اصلياخبار فرهنگ سلامتپيام هاي سلامتيفیلم و تیزربازی های سلامتنرم افزارهای سلامتجدیدترین مطالب سلامتباورهای غلطروزهای سلامتآموزش همگانی تغذیه
صفحه اول
تماس با ما
RSS
شنبه ٠٣ اسفند ١٣٩٨  -  
 » 
عنوان ها
جدیدترین اخبار
جدیدترین مطالب
اخبار > بروز اسهال و استفراغ به دلیل وجود باکتری استافیلوکوک اورئوس در شیرینی خامه ای
 


نسخه چاپي  ارسال به دوست
 بجنورد/دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی
  بروز اسهال و استفراغ به دلیل وجود باکتری استافیلوکوک اورئوس در شیرینی خامه ای

به گزارش پایگاه خبری وبدا، عضو هیئت علمی دانشگاه و مدیر گروه رشته علوم آزمایشگاهی گفت : باکتری استافیلوکوک اورئوس اگر در شیرینی خامه ای مانده باشد، کلونیزه می شود و زمینه بروز اسهال و استفراغ فراهم می شود.

دکتر «عظیمیان» با اشاره به لزوم نگهداری کیک و شیرینی خامه ای در یخچال و استفاده از شیرینی های خشک برای پذیرایی عید نوروز ، افزود : فرد پس از استفاده از شیرینی خامه ای دارای این باکتری پس از یکی دو ساعت علایم مسمومیت با این باکتری را نشان می دهد.

وی تصریح کرد : باکتری بروسلا نیز از طریق شیر و لبنیات و باکتری لیستریا از طریق سبزیجات یا مواد غذایی آلوده به خاک به فرد منتقل می شود.

وی تاکید کرد :باید با شستشو و ضد عفونی سبزیجات با حساسیت و دقت باکتری های موجود در سبزیجات را از بین ببرید.

وی اظهار داشت : با مواد ضد عفونی کننده مخصوص سبزیجات می توان عمل ضد عفونی سبزیجات را انجام داد و زمان ضد عفونی باید حدود یک ساعت باشد.

 
 شنبه ٢١ اسفند ١٣٩٥- ١٠:١٣ / شماره خبر: ١٥٨٨٢٢
برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج